Filtros : "Teixeira, Maria A. V." Limpar


  • Source: Biopolymers technology. Unidade: IQSC

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, AMIDO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NITSCHKE, Marcia et al. Biopolymers on food technology: production and applications of modified starches. Biopolymers technology. Tradução . São Paulo: Cultura Academica, 2007. . . Acesso em: 11 maio 2024.
    • APA

      Nitschke, M., Bertolini, A. C., Teixeira, M. A. V., & Garcia, C. F. (2007). Biopolymers on food technology: production and applications of modified starches. In Biopolymers technology. São Paulo: Cultura Academica.
    • NLM

      Nitschke M, Bertolini AC, Teixeira MAV, Garcia CF. Biopolymers on food technology: production and applications of modified starches. In: Biopolymers technology. São Paulo: Cultura Academica; 2007. [citado 2024 maio 11 ]
    • Vancouver

      Nitschke M, Bertolini AC, Teixeira MAV, Garcia CF. Biopolymers on food technology: production and applications of modified starches. In: Biopolymers technology. São Paulo: Cultura Academica; 2007. [citado 2024 maio 11 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024